Tilausohjeet

 

Haluan kakun!

Ennen tilaamista kannattaa tutkia sivustoamme. Täytteet –osiosta pääsette valitsemaan mieluisan täytevaihtoehdon. Hinnasto –osio kertoo teille suuntaa antavan hinnan. Ja tietenkin galleriastamme löytyy kakkuteoksemme! Sekaannusten välttämiseksi kannattaa lukea tämä teksti huolellisesti!

 

Miten tilaan?

Kaikki tilaukset tehdään ainoastaan sähköpostitse nataliankonditoria@gmail.com tai yhteydenottolomakkeella!

Tilattaessa KAKKU sähköpostiviestissä mainitaan:

  1. Juhlapäivämäärä ja kakun noutoaika (konditoria on auki ainoastaan sopimuksesta ja noutoaika sovitaan kondiittorin kanssa)
  2. Juhlan vierasmäärä ja mikäli kyseessä on kiloittain myytävä kakku, toiveet kakun painosta, mutta täytyy muistaa, että paino voi vaihdella täytteestä riippuen.
  3. Kakkupohja ja täyte
  4. Kertokaa omia toiveita kakun ideointia varten tai laittakaa kuva toivekakusta liitteeksi
  5. Nimi/tekstikirjoitus? Värimaailma? Muuta huomioitavaa (allergiat, must-have koristeet, halutessa kakkubudjetti, muuta)?
  6. Toimitus vai nouto? Konditorian osoite löytyy kotisivuiltamme!
  7. Puhelinnumero on pakollinen!


Tilaus on vastaanotettu kun asiakkaalle on lähetetty tilausvahvistus!

 

Kuinka ison kakun tilaan?

Kakun koko ja paino riippuu sekä vierasmäärästä että täytteestä (painava voikreemi tai kevyt hedelmämakuinen kermamousse) ja muun tarjoilun määrästä.

Kakkupalan suosituskoko on 150-200 g per henkilö.
Suosittelemme tilaamaan enemmän kakkua kuin vähemmän. Teitä harmittaa, jos joku jää ilman kakkua. Mutta jos kakkua jää juhlan jälkeen, sitä voi syödä seuraavanakin päivänä, sillä sen säilytysaika on 72 tuntia.

 

Maksutavat

Tuotteemme voi maksaa joko käteisellä konditoriassamme tai laskulla. Voimme laskuttaa sekä yksityis- että yritysasiakkaita mikäli se on teknisesti mahdollista. Korttimaksu ei ole mahdollinen.

 

Kakun kuljetus

Asiakkaan noutaessa kakun konditorialiikkeestä vastuu kakun säilyvyydestä kuljetuksen aikana siirtyy asiakkaalle!

Ajetaan riittävän alhaisella ja tasaisella nopeudella vähentäen nopeutta käännyttäessä! Kakkulaatikko tai –alusta sijoitetaan vaakasuoralle tasolle, ei kaltevalle takapenkille, eikä matkustajan syliin, kun hän ei pysty pitämään kakkua vaakasuorassa. Paras paikka on auton takakontti. Lämpötila takakontissa saa olla korkeintaan +16С.

Ennen tarjoilua kakku säilytetään jääkaapissa! Kuumassa ja kosteassa tilassa kakku pehmentyy, pilaantuu ja menettää alkuperäisen ulkonäkönsä ja makunsa!

Tuotteidemme säilytysaika jääkaapissa on korkeintaan 3 vuorokautta. Tuotteita ei saa pakastaa!

Kakkutuotteitamme ei saa säilyttää pakastimessa tai ulkona talvisin, jos ulkoilman lämpötila on alle +4.

 

Huomioitavaa

Sokerimassakuorrutteiset kakut kuorrutetaan Fondant-massalla. Se on kaunis syötävä pakkaus, mutta älkää yrittäkö syödä sitä kokonaan (jos ette ole hyvin persoja makealle)! Sitä voi laittaa sivuun jos se maistuu liian makealle. Nauttikaa kakun täytteestä!  

Kerroskakuissa käytämme bambootikkuja saadaksemme vakaan rakennelman. Sokerikukissa usein käytämme kukkalankaa  ja sokerihahmoissa hammastikkuja. Olkaa varovaisia syödessänne koristeita. Alkää antako syömäkelvottomia osia lapsille!

Sokerikukat ja –hahmot säilyvät kuivassa pitkään aikaan.

 

Kakun toimitus

Toimitus ulko-ovelle sopimuksesta erillistä toimitusmaksua vastaan. Toimitusmaksu on 15 e alkaen tarkasta osoitteesta riippuen.

Tilatessanne kakun toimitettuna tarvitsemme seuraavat tiedot:

  1. Toimitusosoite ja mahdollisuus päästä ulko-ovelle autolla (tarvittaessa ovikoodi, jos kyseessä on suljettu piha)!
  2. Vastaanottajan tiedot (puhelinnumero ja nimi)
  3. Mikäli jääkaapissa ei ole tilaa säilyttää kakku muutama tunti, ilmoittakaa aika milloin aiotte tarjoilla kakun.

 

Kakkutelinevuokraus

Kakkuteline vuokrataan sen markkinahinnan suuruista panttimaksua vastaan. Panttimaksu palautetaan kokonaismääräisesti kun kakkuteline palautetaan sovitussa aikataulussa. Tämän jälkeen peritään viivästyskorko suuruudelta 25% kakkutelineen kokonaisvuokramaksusta jokaiselta viivästyspäivältä. Vahingoitetusta kakkutelineestä panttimaksua ei palauteta. Vuokra-aika 4 päivää. Kakkuteline palautetaan käsin pestynä!

 

Ylivoimaiset esteet

Sairaustuessamme tai muiden tilauksen toteutusta estävien ylivoimaisten esteiden tullessa voimaan pidätämme oikeuden perua tilauksen ilmoittaen asiasta henkilökohtaisesti tilaajalle.