Täytteet

maracuja.jpg
Herkullinen ja eksoottinen passiohedelmä suussasulavalla valkopohjalla, mango-compoteella ja ilmavalla kermamousseella tuo raikkautta herkkutteluhetkeen.  
limon2.jpg
Raikkaanmakuinen sitruunakakku läpikostutetulla valkopohjalla ja kevyellä kermamousseella. 
graf.jpg
Vanha klassikko kevyellä creme fraichetäytteellä ja suklaisella kakkupohjalla. Koostumuksellaan kreivikakku on niin herkkää, että sitä nautitaan sellaisenaan tai jälkiruoka-annoksina.  
rafaello.jpg
Kookoksensytävän unelma taivaallisesta kookosvaniljapohjasta ja suussasulavasta kookoshiutalekermamoussesta. Herkullista kookosmakua korostaa tuoksuva erikoiskostutus ja tilkka makeutettua maitotiivistettä.
marmelad.jpg
Rahkatäytekakku marmeladilla –  läpikostutettu valkopohja ja suussasulava rahkatäyte värikkäällä marmeladilla
mustaherukka.jpg
Mustaherukkakakku - läpikostutettu valkopohja, välikerros raikkaanmakuista mustaherukkahilloa, pehmeä ja suussasulava mustaherukka-maitokermavaahto
punaherukka.jpg
Punaherukkakakku - läpikostutettu valkopohja, välikerros punaherukkahilloa, pehmeä ja suussasulava punaherukka-maitokermavaahto
jabloko.jpg
Omenakakku – läpikostutettu vaniljapohja suussa sulava omenakermamousse (toiveesta välikerros kirsikkahilloa, musta- tai punaherukkahilloa tai banaanihilloa)
sufle.jpg
Kevyt ja suussasulava creme brulee soufflekakku yllättää vaativimpiakin herkuttelijoita ilmavalla koostumuksellaan ja hienolla makuyhdistelmällään. Toiveesta lisätään saksanpähkinöitä ja kuivatettuja luumuja. 
abrikos.jpg
Aprikoosikakku – läpikostutettu vaniljapohja, suussa sulava aprikoosikermamousse (toiveesta välikerros kirsikkahilloa, musta- tai punaherukkahilloa tai banaanihilloa)
chernika.jpg
Mustikkakakku - läpikostutettu valkopohja, suussasulava mustikkakermamousse (toiveesta välikerros kirsikkahilloa, musta- tai punaherukkahilloa tai banaanihilloa)
Untitled-3 copy.jpg
Kirsikkarahkatäytekakku - läpikostutettu valkopohja, välikerros kirsikkahilloa ja suussasulava rahkamousse
17.jpg
Kirsikkakakku - läpikostutettu valkopohja, välikerros kirsikkahilloa, musta- tai punaherukkahilloa ja suussasulava kirsikkakermamousse
varjonka.jpg
Ilmava creme brulee kermamousse suklaisella kakkupohjalla hurmaa hienostuneella makumaailmallaan. Toiveesta lisätään saksanpähkinöitä ja kuivatettuja luumuja.
10 copy.jpg
Vadelmakakku - läpikostutettu valkopohja, suussasulava vadelmakermamousse
20.jpg
Banaanikakku - läpikostutettu valkopohja, suussasulava raikkaanmakuinen banaanikermamousse (toiveesta välikerros kirsikkahilloa, musta- tai punaherukkahilloa tai banaanihilloa)
Untitled-1 copy.jpg
Mansikkakakku - läpikostutettu valkopohja, suussasulava mansikkakermamousse (toiveesta välikerros kirsikkahilloa, musta- tai punaherukkahilloa tai banaanihilloa)
22.jpg
Päärynäkakku - läpikostutettu valkopohja, välikerros päärynämarmeladia ja suussasulava päärynäkermamousse
19.jpg
Moccakakku – moccasiirapilla läpikostutettu valkopohja, moccanmakuinen kermamousse
7.jpg
Cappuccinokakku - läpikostutettu valko- tai suklaapohja, suussasulava cappuccinonmakuinen kermamousse (toiveesta välikerros kirsikkahilloa, musta- tai punaherukkahilloa tai vadelmahilloa) 
2.jpg
Limesoufflekakku - läpikostutettu valkopohja, kevyt limenmakuinen creme-fraiche-kermamousse (toiveesta välikerros kirsikkahilloa, musta- tai punaherukkahilloa tai banaanihilloa)
13.jpg
"Karhu navalla" -kakku – valko- ja suklaapohjat  creme fraicheenpohjaisesta taikinasta, creme fraiche-mousse maanpähkinöillä, tummasuklaakuorrute
27.jpg
Karpalokakku - läpikostutettu valkopohja, välikerros karpalohilloa ja suussasulava karpalokermamousse
21.jpg
Appelsiinikakku – läpikostutettu valkopohja, suussasulava appelsiinikermamousse (toiveesta välikerros kirsikkahilloa, musta- tai punaherukkahilloa tai banaanihilloa)
25.jpg
Suklaakakku - läpikostutettu suklaapohja, suklaakermamousse
14.jpg
Banaanijugurttikakku - läpikostutettu valkopohja, välikerros kirsikkahilloa (musta- tai punaherukkahilloa tai banaanihilloa), banaanijugurtti maitokermalla ja tuoreilla banaanipaloilla.
medovik copy.jpg
Hunajakakku - hunajataikinapohja ja creme fraiche-kermamousse (toiveesta lisätään kuivattuja luumuja tai saksanpähkinöitä)
1.jpg
Toffeekakku - läpikostutettu valkopohja, suussasulava toffeekermamousse (toiveesta välikerros kirsikkahilloa, mansikkamarmeladia tai banaanihilloa)
9.jpg
Rahkatäytekakku mansikalla - läpikostutettu valkopohja ja suussasulava rahkamousse mansikalla. Toiveesta lisätään välikerros kirsikkahilloa, musta- tai punaherukkahilloa.